Noua echipă Pandurii prinde contur

La Pandurii se construieşte o nouă echipă păstrând în lot din sezonul trecut doar o serie de jucători gorjeni şi mai mulţi juniori. Celor pe care antrenorul Călin Cojocaru a decis să îi păstreze la echipă li s-au mai alăturat cinci dintre jucătorii care s-au antrenat şi în perioada de iarnă cu Pandurii, dar şi alte noi achiziţii.

Pandurii tinde să devină campioana perioadei de transferuri după ce a legitimat deja 11 jucători. Cu un lot mult subţiat, după ce mai multor jucători le-au expirat contractele în această vară, Pandurii a anunțat transferul a nu mai puțin de 11 jucători.

Nu toţi cei care au fost acum transferaţi sunt jucători noi, pentru că patru dintre ei, dar şi un junior care se pregăteşte cu echipa, au fost și în iarnă la Târgu Jiu, dar n-au putut semna. Este vorba de Steven Goma, un tânăr junior din Franţa, Emmanuel Okeke, fost jucător la NK Sesvete, liga secundă a Croatiei, Borisav Zlataric, ultima dată la Borgfeld Bremen din Germania şi Cătălin Iovicin venit de la ASO Deta din Timiș. Alături de aceştia a revenit la pregătire şi Cristian Ştefan, junior de la FCSB. Toţi cei cinci s-au pregătit şi în iarnă cu Pandurii, dar nu au putut fi legitimați, deoarece echipa gorjeană a avut interdicție la transferuri.

Jucătorii care s-au pregătit acum pentru prima dată sub comanda lui Călin Cojocaru şi au şi semnat cu Pandurii sunt: Sebastian Velcotă, venit de la Cetate Deva, Andrei Dobre, fost jucător al echipei a doua a celor de la Universitatea Craiova, Andrei Pleşa, ultima dată la Dacia Unirea Brăila, Alexandre Castaing, fost jucător la Orange Country U23, Martin Remacle, de la URSL Vise din Liga a treia belgiană, Rafal Zaborovski, fost jucător în Liga secundă din Slovacia, la Partizan Bardejov și Prince Buaben, venit din Liga a treia scoţiană, de la Falkirk FC.

Mulți jucători străini au fost aduși prin intermediul impresarului Jean Willy Ngoma şi tot la propunerea belgianului a ajuns la Târgu Jiu și preparatorul fizic Samuel Covelli care a completat staff-ul tehnic condus de Călin Cojocaru, din care mai fac parte antrenorul secund Cristian Popescu şi antrenorul cu portarii Eugen Căţelu.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: