Adrian Ilie la Motru: Pe acest teren am jucat în 1991

Fostul fotbalist Adrian Ilie a vizitat joi baza sportivă de la Motru, la invitația primarului Cosmin Morega. Cobra și-a amintit meciul din 1991, pe când era jucător la Minerul Motru și a jucat în Cupa României. Acesta a promis că va sprijini cu tot ce poate juniorii din zonă, dar va ajuta și la formarea unei echipe de seniori.

Primarul din Motru s-a întâlnit din întâmplare cu Adrian Ilie, săptămâna trecută, la București. Pentru că știa că este din zonă i-a lansat acestuia invitația de a veni să viziteze baza sportivă de la Motru. ”Adrian Ilie este din zona noastră, mai exact de la Boca, o localitate aflată la 10 kilometri de Motru. A venit să-și viziteze părinții și așa cum mi-a promis a trecut să vadă și baza sportivă de la Motru. La Minerul Motru a jucat și el, și tatăl lui, și chiar și-a amintit de un meci pe care l-a jucat aici la Motru în urmă cu zeci de ani”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Adrian Ilie a adus câteva mingi pentru juniorii de la Motru, cu care a și intrat pentru câteva minute pe teren. ”A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoțit de Călin Augustin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe și a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite și echipament sportiv și va susține cu tot ce va putea viitorii fotbaliști de la Motru”, a mai spus primarul.

Vizibil emoționat, Cobra și-a amintit meciul din Cupa României disputat între Minerul Motru și Eletroputere. ”Aici am jucat un meci în 1991, în Cupa României, între Minerul Motru la care eram jucător și Electroputere. O să ajut cu ce pot juniorii de aici”, a spus fostul mare fotbalist.

Edilul din Motru are planuri mari de viitor în ceea ce privește activitatea sportivă din localitate. ”Eu am depus un proiect îndrăzneț la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea în totalitate a Complexului Sportiv din Motru. Este vorba de un proiect de peste 3.000.000 de euro. Mai mult decât atât, vreau ca până la sfârșitul anului să avem o echipă de seniori în Divizia D. Am avut echipă, dar a desființat-o domnul Jianul în 2016, atunci când a venit la primărie”, a mai spus Cosmin Morega.

Vizualizări: 7,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: