ACS Viitorul, aproape de podiumul Ligii 2

ACS Viitorul Târgu Jiu a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, pe teren propriu, şi a urcat pe locul patru în Liga 2.  Singurul gol al meciului a fost marcat de Paul Copaci, în repriza a doua, în care echipa din Chiajna a evoluat în zece oameni.

Meciul de la Târgu Jiu a început cu o uşoară dominare a oaspeţilor care au ratat o primă ocazie prin Llullaku, care a şutat puternic, de la 22 de metri, dar nu a pus în pericol poarta lui Denis Rusu.

În minutul 36 Hergheligiu a avut primul șut pe poartă al partidei, dar balonul trimis de la 22 de metri a fost reținut fără probleme de Rusu. Un minut mai târziu s-a consemnat cea mai mare ocazie a partidei care i-a aparținut tot  Concordiei.

Scăpat pe contraatac, Llullaku a pătruns în careu și, din 12 metri, a şutat pe jos dar portarul Rusu a reţinut. La pauză cele două echipe au intrat la egalitate la cabine. După pauză gazdele de la ACS Viitorul au ieşit cu o mai mare dorinţă de victorie şi au ratat o mare ocazie prin Șerbănică, acesta pătrunzând în careu pe partea stângă de atac, dar șutul său de la 12 metri a fost respins în corner de portar.

În minutul 53 gazdele au deschis scorul după ce Andrei Dragu a executat o lovitură liberă de pe partea stângă de atac și Paul Copaci a reluat cu capul, din 7 metri, în stânga portarului.

În partea a doua a reprizei secunde, Concordia a jucat cu un om mai puţin pe teren după ce Sergiu Arnăutu a primit al doilea cartonaș galben, pentru o intervenție periculoasă la adresa portarului, fiind eliminat.

ACS Viitorul s-a apropiat de podium după această victorie, după ce, în precedentele trei meciuri din Liga 2, echipa lui Flavius Stoican a adunat șapte puncte, din două victorii (2-1 cu Metaloglobus și 4-3 cu Pandurii) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Turris Oltul).

ACS Viitorul Târgu Jiu – Concordia Chiajna 1-0

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); Asistenți: Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) și Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori: Vasile Marc (Cluj-Napoca) și George Constantinescu (Slatina).

ACS Viitorul Târgu Jiu: Rusu – Copaci, Oros (cpt.), Ciul, Prejmerean, Lixandru, Chiorean, Dragu, Cioiu, Șerbănescu, Paraschiv. Rezerve: Rob. Bodea – Chelariu, Al. Enache, Mitrică, Gîrbiță, Vl. Costea, Buia, Bădăuță, Ludușan. Antrenor: Flavius Stoican.

Concordia Chiajna: Chesneau – Marc (cpt.), Diogo Rosado, Ct. Alexe, Llullaku, Piper, Cherecheș, L. Ion, Nsiah, M. Mihalcea, Hergheligiu. Rezerve: Al. Costache – Oanea, Intzidis, Borța, Biceanu, Safsaf, Arnăutu, Ciucureanu, M. Dumitru. Antrenor: Costel Oracă.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: