Cojocaru, prezentat oficial la Pandurii: Avem mult de muncă

Noul antrenor de la Pandurii, Călin Cojocaru, a debutat deja pe banca gorjenilor într-un meci  amical. Oficial, acesta va debuta sâmbătă, la meciul disputat în deplasare, cu Rapid. Înaintea acestui prim meci din campionat, antrenorul a fost prezentat, joi, în cadrul conferinţei de presă săptămânale a clubului Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu a profitat de faptul că nu a evoluat în etapa intermediară şi a programat miercuri un joc amical cu nou-promovata în Liga 3 Gilortul Târgu Cărbuneşti. Meciul, câştigat de Pandurii cu 4-0, a fost important mai ales pentru antrenorul Călin Cojocaru, care a avut ocazia să îşi cunoască mai bine elevii. Noul tehnician, în vârstă de 40 de ani, a declarat, la conferinţa de presă a clubului, că îi cunoaşte pe cei mai mulţi dintre componenţii lotului. „Suntem într-un moment dificil, dar nu vreau să mă plâng de acest lucru. Îi cunosc pe majoritatea băieţilor şi le-am spus că avem mult de muncă. Nu vreau să dau un pronostic pentru ceea ce va urma, dar vreau să scoatem puncte, mă interesează mai puţin jocul acum. Nu pot să spun că facem 5 puncte, 9 sau 10, vreau să scoatem maximul”, a spus noul tehnician, care abordează cu pragmatism meciurile care vor urma.

Cel mai important este meciul din etapa de sâmbătă cu Rapid: „Ştiu că ne aşteaptă un meci dificil cu Rapid, de fapt toate sunt dificile, dar am încredere că putem scoate puncte. I-am văzut şi la Mioveni, sunt o echipă bună, iar dacă le dai spaţii, te taxează. Eu zic că presiunea mai mare e pe ei. Dacă scoatem noi punct la ei, e un bonus, ei dacă nu ne bat e mai grav. Consider că putem face ceva acolo”.

Noul  antrenor principal de la Pandurii a mai lucrat cu echipe precum ACS Poli Timişoara, Naţional Sebiş sau Millenium Giarmata.

Meciul din etapa a 18-a dintre Rapid Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, putând fi văzut în direct de  televiziunile care transmit meciurile din Liga 2.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: