ACS Viitorul Târgu Jiu a luat portar de la Liga 3

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a mai luat un portar, un junior de 18 ani de la Viitorul Dăești. Bogdan Eftimie, portarul titular al echipei de Liga 3 Viitorul Dăești, în startul acestui sezon, a făcut pasul spre Liga 2 dar nu se ştie dacă va juca la prima echipă sau la satelit, adică tot în Liga 3.

La doar 18 ani, Eftimie are experiență în Liga 3, după ce a apărat la Flacăra Horezu și Viitorul Dăești. „Clubul condus din umbră de Nicolae Sarcină, Viitorul Târgu Jiu, l-a convins pe tânărul goalkeeper să semneze cu formația sa, pregătită de Cristian Lupuț”, a informat liga2.ro.

ACS Viitorul Târgu Jiu îi are ca portari pe Bogdan Moga, Robert Geantă,  Nicușor Grecu, Alexandru Krupenschi şi Roberto Bodea, a mai informat sursa citată. În primele cinci meciuri din acest sezon au apărat Moga, în patru jocuri, și Geantă, într-unul, Moga apărând şi poarta echipei satelit din Liga 3 în prima etapă a acestui sezon.

Cel mai probabil, noua achiziție Bogdan Eftimie va fi folosit mai degrabă la echipa ”satelit” a Viitorului, înființată în această vară și înscrisă în Liga 3.

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 a pierdut cu 1-3 meciul cu Pandurii, în prima etapă, și în a doua a remizat acasă cu Aurul Brad, scor 0-0, astfel că după două jocuri se află pe locul 8 din 10 în Seria a 7-a a Ligii 3.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: