ACS Viitorul face calcule pentru play-off

ACS Viitorul Târgu Jiu a început să îşi facă calcule pentru un loc de play-off. Lupta este foarte strânsă în aceste ultime trei etape şi doar cinci puncte despart echipa de pe locul zece de prima poziţie şi orice este încă posibil.

Antrenorul Flavius Stoican a anunțat câte puncte vrea în ultimele trei etape pentru a putea intra în play-off. Sezonul regulat este aproape de final în Liga 2, dar cu toate acestea lupta pentru play-off rămâne una deschisă, probabil până în ultima etapă. De la etapă la etapă numele echipelor aflate pe primele șase locuri se schimbă, iar în aceeași situație s-a aflat și ACS Viitorul Târgu Jiu, care a picat spectaculos după ce a pierdut primele două jocuri din acest an. Dacă înaintea startului etapei a 18-a elevii lui Stoican erau sub locul 6, odată cu succesul în fața celor de la CSM Reșița, scor 2-1, au urcat pe locul 5, dar între timp au căzut pe 7. Flavius Stoican a vorbit despre ultimele trei meciuri pe care ACS Viitorul le va mai juca în campionatul regulat, apreciind că șapte puncte sunt suficiente pentru o clasare între primele şase. „Ne uităm și la celelalte echipe, pentru că până la urmă sunt importante și rezultatele lor, dar gândul nostru e să intrăm în play-off. Nu o să fie ușor, dar sperăm. Sperăm pentru că avem o echipă cu potențial, cu jucători tineri care își doresc foarte mult. Vreau să jucăm fotbal în ultimele etape, asta le-am și transmis jucătorilor. Nu vreau să pun presiune pe ei, nu vreau să aibă trac, asta le-am și transmis. Va fi ceva spectaculos dacă vom reuși să intrăm în play-off”, a spus Stoican la Look Sport.

În acest sezon echipa sa le va mai înfrunta, după cum urmează, pe Ripensia (deplasare), FK Csikszereda (acasă) și Dunărea Călărași (deplasare).

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: