Farul câștigă la ”masa verde” cu U Cluj şi trece peste ACS Viitorul

Meciul nedisputat nici la reprogramare cu U Cluj a fost câştigat de Farul Constanţa. Clasamentul Ligii 2 suferă astfel modificări importante cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat iar Farul urcă şase locuri în clasament, unde a depăşit ACS Viitorul Târgu Jiu.

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat, în sfârșit, o decizie în privința meciului nedisputat nici la reprogramare între Universitatea Cluj și Farul Constanța, din etapa a 11-a a Ligii 2. În ședința din 10 martie 2021 s-a decis ca Farul să câștige la ”masa verde” partida cu ardelenii, conform regulamentului din timp de pandemie, informează liga2.ro.

În aceste condiții, cu trei puncte în plus acumulate de Farul, clasamentul Ligii 2 suferă modificări importante înainte de ultimele trei etape din sezonul regulat. Constănțenii au urcat de pe locul 11 pe 5, acum fiind pe poziție de play-off, depăşind şi pe ACS Viitorul Târgu Jiu, care ocupă în acest moment ultimul loc de play-off, dar fiind la egalitate de puncte. De fapt oricare dintre următoarele cinci clasate poate spera la un loc în primele şase pentru că diferenţele sunt foarte mici între echipe, acestea având unul, doua sau trei puncte diferenţă faţă de locul şase.

Galerie foto



Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: