Gilortul Cărbuneşti e pregătită de debutul oficial

Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat pregătirea pentru partea a doua a sezonului şi priveşte cu optimism evoluţiile viitoare. Aflată pe podiumul seriei, echipa lui Florin Popete e pregătită pentru un retur la fel de bun.

În acest sezon situaţia celor de la Gilortul e una fericită, faţă de precedentul sezon. După 10 etape, echipa gorjeană antrenată de Florin Popete ocupă locul 3, din 10 participante în Seria 7, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș 2, ocupanta poziției secunde având golaveraj superior iar lider detașat e Viitorul Șelimbăr, cu 11 puncte avans.

Chiar dacă promovarea în Liga 2 pare departe pentru echipa din Târgu Cărbunești, antrenorul Florin Popete și-ar dori măcar o participare în play-off-ul pentru accederea în eșalonul secund. ”Am început puțin cam târziu pregătirea. Din păcate, am avut problemele pe care le-au întâmpinat toate echipele, cu lipsa terenurilor de antrenament. Sunt mulțumit, în mare parte, de cum au răspuns băieții și sperăm să facem o figură cât mai bună în acest mini-retur. Schimbări nu prea am făcut la nivelul lotului. Singurele noutăți sunt doi foști panduri: Gheorghe și Unguru .Orice meci este foarte greu, atâta timp cât nu-l tratezi cu maximă seriozitate. Sper că meciul de vineri să ne aducă și prima victorie din acest retur”, a precizat Popete, citat de liga2.ro.

La capitolul achiziții, Gilortul i-a adus în pauza de iarnă doar pe Leonard Gheorghe, jucător de 19 ani, împrumutat de la Pandurii și pe Daniel Unguru, de 27 de ani, şi el fost pandur, venit acum de la Unirea Slobozia. 

Vineri, de la ora 15:00, în prima etapă din 2021, a 11-a a sezonului Ligii 3, Gilortul va juca, la Simeria, cu CSM Deva, ocupanta locului 6, cele două adversare fiind despărțite de 5 puncte.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: