Pandurii vinde bilete online pentru meciul de sâmbătă

Pandurii Târgu Jiu se adaptează tendinţelor actuale din perioada de pandemie şi pune în vânzare bilete online. Este vorba de bilete virtuale pe care suporterii le pot achiziţiona doar ca să ajute financiar echipa pentru că, deocamdată, aceştia nu pot fi prezenţi în tribune.

După modelul celor de la Dinamo şi al altor cluburi care vând bilete online deşi spectatorii nu au acces în tribune, Pandurii Târgu Jiu a lansat un program de vânzare online a biletelor pentru meciul cu ASU Politehnica Timişoara din etapa a 19-a. Aflat în criză de mai mulţi ani, de la intrarea în insolvenţă, clubul Pandurii nu are nici un fel de susţinere financiară şi face un apel la suporteri să ajute echipa să supravieţuiască în acest condiţii. „Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că, începând de azi, suporterii echipei şi toţi cei care vor să fie alături de echipa Pandurii, au la dispoziţie o platformă online de unde pot procura bilete online pentru meciurile disputate de Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu. Achiziţionând aceste bilete virtuale pentru meciurile din această perioadă dificilă prin care trece clubul Pandurii Târgu Jiu nu veţi putea avea acces în tribune, deocamdată, dată fiind situaţia pandemică actuală, dar puteţi susţine direct echipa şi puteţi ajuta Pandurii să meargă mai departe”, se precizează în comunicatul oficial al clubului, acolo unde este prezentată şi platforma online pe care a fost creat evenimentul meciului Pandurii Târgu Jiu – Politehnica Timişoara.

https://www.bilete.ro/pandurii-tg-jiu-asu-politehnica-timisoara/

Cei de la Pandurii le atrag atenţia suporterilor că, dată fiind situaţia pandemică actuală şi interdicţiile impuse pe perioada de pandemie la evenimentele sportive, meciurile se dispută fără spectatori în tribune, iar accesul pe stadion nu este permis.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: