Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea Craiova a mai pierdut un jucător de bază

Antrenorul grec al Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a invocat problemele de lot cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Din păcate acestea s-au înmulţit pentru jocul cu Mediaş, o dată cu suspendarea lui Dan Nistor.

Grecul spune că rezultatele echipei au fost satisfăcătoare în condiţiile acestor indisponibilităţi.  Ouzounidis a vorbit și despre partida care deschide etapa a 27-a a Ligii 1, Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova, programată vineri, de la ora 20.30. „Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu şi Koljic sunt accidentaţi, iar Nistor este suspendat, ne lipsesc, sunt jucători pe care îi aşteptăm să revină, dar nu se va întâmpla acest lucru, cel puţin până la pauza competiţională. Nu depinde de mine, ci de medicul echipei, dacă le va da OK-ul să joace, eu nu pot risca dacă doctorul nu-mi spune că ei sunt pregătiţi să joace. În aceste condiţii, cei mai importanţi sunt jucătorii pe care mă bazez, pe ei contez acum. Cei care au jucat au dus greul, fiindcă jucătorii care au venit în iarnă nu au fost sută la sută din punct de vedere fizic. Totuşi, nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut aceste rezultate dacă ar fi avut aceste probleme de lot, chiar dacă fiecare victorie a fost cu 1-0. Mediaş este o echipă bună, are un lot care le-ar permite să fie mai sus, jucători buni. Noi trebuie să jucăm foarte bine pentru a reuşi să-i depăşim. Mediaş nu merita să piardă nici meciul trecut, cu FCSB. Nu putem spune niciodată înaintea unui meci că va fi uşor, mai ales că toate echipele când joacă împotriva Craiovei sau FCSB sau CFR dau tot ce au mai bun, sunt mult mai motivate.” a declarat Ouzounidis.

Galerie foto


Vizualizări: 1,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: