ACS Viitorul, învinsă acasă de o echipă aproape retrogradată

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul cu una dintre ultimele clasate, FC Braşov, care s-a impus la Târgu Jiu cu scorul de 2-1. Echipa lui Eugen Trică nu mai are emoţii în privinţa retrogradării însă pentru FC Braşov cele trei punte înseamnă evitarea celui de-al doilea loc retrogradabil.

Meciul de la Târgu Jiu s-a disputat aproape în anonimat, fără prea mulţi spectatori, şi fntrenorul echipei gorjene, Eugen Trică, care a fost absent de la meci, locul său fiind luat pe bancă de secundul său de la FCU Craiova, Ovidiu Dănănae. Cei câţiva spectatori din tribune nu s-au putut bucura decât câteva minute de un avantaj minim pe tabelă al gazdelor care au deschis scorul în minutul 31, după ce Gîrbiță a pătruns pe partea stângă, a pasat pentru Denis Brînzan, iar mijlocașul a înscris cu un șut din 11 metri în vinclu, balonul fiind ușor deviat.

Oaspeţii au egalat în minutul 38, când scorul a devenit 1-1, după ce Piper a executat o lovitură de colț de pe partea dreaptă, portarul Eftimie a ieşit neinspirat pe centrare, iar balonul l-a lovit în picior pe Ivan Fustar, în 6 metri, și mingea a întrat în poartă.

În minutul 40 Ricardas Sveicauskas a văzut cartonaşul roşu iar până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, scorul fiind egal, 1-1.  În partea a doua jocul a fost lipsit de spectaculozitate, pe final de meci, în minutul 85, oaspeţii reuşind să marcheze golul victoriei, scor 1-2, după ce Ivan Fustar a recuperat la 22 de metri dintr-un duel cu Țegle, a avansat și înscris cu un șut puternic, de la 16 metri, în stânga portarului Eftimie.

Ameninţată de retrogradare, FC Brașov a câştigat cu 2-1 la Târgu Jiu în faţa celor de la ACS Viitorul şi şi-a asigurat, matematic, prezența la barajul pentru evitarea retrogradării.

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: