Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii Târgu Jiu s-a adresat poliţiei în cazul stadionului

Clubul Pandurii Târgu Jiu a cerut Primăriei Târgu Jiu să  respecte prevederile  contractului de comodat semnat şi să îşi asume obligaţiile asumate prin respectivul document. Pentru că  nu a primit un răspuns, clubul Pandurii s-a  adresat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat miercuri, pe site-ul oficial, că meciul dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi nu se poate disputa pe Stadionul Municipal pentru că ACS Viitorul nu a obținut acordul clubului Pandurii. Federația Română de Fotbal a confirmat însă că meciul va fi jucat la Târgu Jiu.

”Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă publicul spectator şi Primăria Târgu Jiu că partida de fotbal din etapa a 16-a a Ligii a II-a, dintre echipele Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programată în data de 9 noiembrie 2019, nu se poate disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu dacă Primăria Târgu Jiu, prin Direcţia de Patrimoniu, nu îşi va îndeplini obligaţiile asumate prin contractul de comodat încheiat cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, contract nr.1628 / 26.04.2005, şi dacă Viitorul Târgu Jiu nu va încheia cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu un acord de joc, pentru utilizarea responsabilă a terenului de joc şi a investiţiilor clubului Pandurii, realizate din fonduri proprii, care nu constituie proprietatea Primăriei Târgu Jiu, respectiv a Direcţiei de Patrimoniu”.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a mai anunţat că s-a adresat şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, comunicând refuzul Primăriei Târgu Jiu şi Direcţiei de Patrimoniu, de a preda bunurile preluate în patrimoniul primăriei, realizate prin investiţii ale Clubului Pandurii Târgu Jiu.

Litigiul dintre club şi primărie şi situaţia creată a fost adusă miercuri la cunoştinţă şi participanţilor la şedinţa de organizare a meciului dintre ACS  Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi. 

Vizualizări: 2,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: