Handbaliştii UCB nu a putut învinge liderul la Târgu Jiu

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu nu au pus prea  mari probleme liderului Diviziei A în primul meci din returul  acestui sezon.  Partida din etapa a 8-a, disputată  marţi la  Sala  Sporturilor, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 41 -  25. UCB se află pe locul al treilea în clasament, dar numai până joi când se dispută şi celelalte meciuri din Seria  D.

Echipa de handbal masculin a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a avut un program foarte dificil în ultima săptămână, acesta culminând cu meciul disputat marţi seara în compania liderului Diviziei A, CSM Oradea. După  cele  două  meciuri disputate în week-end, unul în campionat cu Universitatea Craiova şi altul în cupă cu Beldiman Arad, UCB Târgu Jiu nu a putut trece  de puternica formaţie care conduce în Seria D a Diviziei A, CSM Oradea.

Liderul s-a  impus clar, scor 41 – 23, după ce la  pauză oaspeţii conduceau deja  cu 23 – 11.  Antrenorul  Adrian Gorun nu s-a  putut baza la acest meci pe serviciile a doi jucători de bază, Ionuț Mazilu și Alexandru Mărgineanu, ambii accidentați în meciul cu CSU Craiova de la finalul  săptămânii trecute. Ionuț Mazilu se confruntă cu o accidentare mai uşoară şi se încearcă o recuperare mai rapidă, dar Alexandru Mărgineanu va rata probabil meciurile din acest an şi ar putea reveni abia în partea a doua a sezonului.

În condiţiile în care au jucat din două în două  zile, cei de  la UCB au avut o misiune  extrem de dificilă şi nu au putut pune  mari probleme liderului detaşat din Seria D, Oradea având acum un avans de cinci puncte faţă de CSU Craiova şi şase faţă de gorjenii de la UCB care  ocupă  locul al treilea înaintea disputării celorlalte meciuri din  etapa a opta, care se vor juca joi 7 noiembrie.

Următoarea clasată, Unirea Sânnicolau Mare,  aflată deocamdată  la egalitate de  puncte cu  UCB Târgu Jiu, va avea  joi un meci uşor acasă, cu HC Beldiman Arad, şi este posibil ca gorjenii să piardă podiumul. Politehnica Timişoara va sta în etapa a opta, iar Universitatea Craiova se va deplasa  joi la CNOPJ Timişoara.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: