FRF a anunțat că ACS Viitorul Pandurii va juca la Târgu Jiu

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și Dunărea Călărași, din etapa a 16-a a Ligii secunde, se va disputa pe noul stadion din Târgu Jiu informează site-ul oficial al FRF. Echipa antrenată de Cristian Lupuț va fi gazdă sâmbătă pe noua arenă din Târgu Jiu pe care au jucat deja Pandurii Târgu Jiu şi FCU Craiova.

ACS Viitorul Târgu Jiu se mută de pe terenul de la Severin şi va fi gazdă pe noul stadion din Târgu Jiu la următorul meci din campionat, cel cu Dunărea Călărași, din etapa a 16-a. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ a jucat, de la începutul acestui sezon, pe Stadionul Municipal din Severin, şi s-a pregătit la Oradea, pe baza sportivă de la Sânmartin, făcând naveta pe ruta Oradea - Severin pentru meciurile de pe teren propriu.

În acest sezon, ACS Viitorul Târgu Jiu are un parcurs apreciat, chiar dacă echipa antrenată de către Cristian Lupuţ se află mai mult pe drumuri. Antrenorul a declarat recent că şi-ar dori ca echipa sa să se stabilească undeva pentru că drumurile la Severin deveniseră obositoare pentru jucătorii săi. „Avem asigurări că din retur ne vom stabili şi noi într-un loc care să ne fie familiar. Trebuie să evităm drumurile obositoare din prezent pentru a ne şti, cu adevărat, acasă”, a declarat Cristian Lupuţ.

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi este programat să se dispute pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, sâmbătă, cu începre de la ora 11:00.

Clubul Pandurii Târgu Jiu, care are în comodat terenul de la stadion, anunță într-un comunicat că ACS Viitorul are nevoie de un acord pentru a juca acest meci. "Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă publicul spectator şi Primăria Târgu Jiu că partida de fotbal din etapa a 16-a a Ligii a II-a, dintre echipele Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programată în data de 9 noiembrie 2019, nu se poate disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu dacă Primăria Târgu Jiu, prin Direcţia de Patrimoniu, nu îşi va îndeplini obligaţiile asumate prin contractul de comodat încheiat cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, contract nr.1628/ 26.04.2005, şi dacă Viitorul Târgu Jiu nu va încheia cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu un acord de joc, pentru utilizarea responsabilă a terenului de joc şi a investiţiilor clubului Pandurii, realizate din fonduri proprii, care nu constituie proprietatea Primăriei Târgu Jiu, respectiv a Direcţiei de Patrimoniu", se arată în comunicatul clubului Pandurii.

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: