CSM Târgu Jiu funcţionează cu doar patru angajaţi

Clubul Primăriei Târgu Jiu a pornit la drum în această vară cu doar patru angajaţi. Rezultatele din competiţiile în care s-au înscris echipele arată că  lucrurile merg bine la CSM Târgu Jiu, chiar dacă personalul e insuficient. Mai grav este faptul că clubul nu deţine încă un sediu pentru a-şi desfăşura  activitatea în mod normal.

Structura de personal a CSM Târgu Jiu este una foarte redusă şi clubul are nevoie de mai mulţi angajaţi pentru a-şi putea desfăşura şi extinde, eventual, activitatea. Clubul condus de Robert Bălăeţ a început să funcţioneze cu doi experţi sportivi, un jurist şi un economist.

Bălăeț consideră însă că ar mai avea nevoie de cel puțin cinci oameni, în compartimentul economic, compartimentul juridic și resurse umane, dar și pentru organizarea competițiilor sportive. „Organigrama clubului era mai mare, dar avem foarte puţini oameni la ora actuală şi o să ne  chinuim aşa până în decembrie. Dar e clar că ne trebuie mai mulţi oameni. Am patru în total şi nu e în regulă, pentru că sunt multe lucruri de făcut, multe documente de întocmit. Pe compartimentul economic trebuie doi oameni, la  fel pe cel juridic şi de resurse umane. Ne mai trebuie oameni pe organizare de  competiţii, pentru că pe toate le rezolvăm noi, eu şi cei doi experţi”, a spus directorul CSM despre situaţia dela club.

Bălăeț a precizat că şi antrenorii se implică înalte activităţi, neavând  deocamdată organizatori de competiţii pentru echipe: „Nu pot să spun că nu se implică şi antrenorii, chiar dacă sunt încadraţi cu contracte de activitate sportivă. Am ales oameni foarte dedicaţi acestui club şi sportului în general, oameni care muncesc la una cu noi, chiar dacă salariile sunt foarte mici. Nu ar fi o mare problemă dacă am mai angaja  câţiva oameni”.

Un expert sportiv de la Clubul Sportiv Municipal are un salariu de 2.100 de lei, mai puțin decât un muncitor de la Primăria Târgu Jiu.

Un club sportiv are, în medie, peste 20 de angajaţi, dar la CSM numărul acestora nu este nici măcar la jumătate din necesarul desfăşurării în condiţii normale a competiţiilor. CSM nu are încă nici un sediu adecvat pentru desfăşurarea activităţii, de cele mai multe ori documentele fiind semnate de jucători chiar în Sala  Sporturilor.

Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: