Lupuţ a băgat în şedinţă jucătorii după eşecul ruşinos din cupă

Antrenorul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuț, și-a luat jucătorii la rost după eșecul rușinos al echipei sale în faţa echipei de Liga 3 CSO Filiași, din Cupa României. Înfrângerea de la Filiaşi a fost o surpriză, partida fiind câștigată de echipa gazdă, cu 3-2, după o răsturnare surprinzătoare de scor, oaspeţii conducând cu 2-0 la pauză.

Echipa din Liga 2 părea că va avea un meci facil, mai ales după golurile marcate la un interval scurt de timp unul de celălalt. Gabriel Dodoi a deschis scorul în minutul 24, după care, după patru minute, Răzvan Vulpe ducea scorul la 2-0. Doar că CSO Filiași a revenit spectaculos de la cabine și a întors scorul în favoarea sa înscriind de trei ori prin Alexandru Fotescu, Cosmin Calu şi Eduard Dina.

Antrenorul Cristian Lupuț a fost extrem de supărat pe jucătorii săi și a transmis că vrea mult mai mult. Nu se aștepta la o cădere inexplicabilă a echipei, lipsa de concentrare fiind, din punctul său de vedere, principala cauză a eșecului rușinos.

”Se pare că 2-0 e un scor periculos. Repriza a doua au fost multe greșeli personale şi gazdele au întors rezultatul. Dar acestea sunt meciurile de Cupa României. În repriza a doua, adversarii au arătat multă determinare. Noi am crezut că dacă venim, și câștigăm. Se pare că lucrurile nu sunt chiar așa. A fost o chestie și de mentalitate, avem șapte-opt meciuri împreună, nu putem să spunem că e lipsa de omogenitate. Nu am avut atitudine, nu am avut determinare, dar asta este”, a spus antrenorul după mec.

Acesta a precizat că se vor lua măsuri: „A venit eșecul acesta și trebuie să luăm unele măsuri. Așa ceva nu se poate! Le-am spus și în vestiar că nu avem voie doar să cerem și obligații nu avem deloc. Sunt foarte, foarte supărat pe atitudinea unor jucători, pentru că așteptam mai mult din partea lor. Din păcate, nu s-au ridicat la nivelul jocului, nu am avut determinare”. Lupuț consideră că modul în care arată echipa în acest moment e cu mult sub ce se aștepta el.

O primă măsură a luat-o deja conducerea clubului care a luat decizia de a retrage mai devreme autocarul echipei de la Filiaşi şi de a lăsa acolo jucătorii şi staff-ul tehnic.

Galerie foto


Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: