Au lăsat echipa la Filiaşi după ce a pierdut meciul din cupă

Oficialii clubului ACS Viitorul Târgu Jiu au lăsat jucătorii la Filiaşi după ce echipa a pierdut meciul din Cupa României şi a ratat calificarea în şaisprezecimi. Şoferul autocarului care a dus echipa la meci a primit ordin să plece şi să lase acolo jucătorii şi staff-ul, care au apelat la adversarii de la acest meci ca să ajungă la Târgu Jiu.

Caz unic în Liga 2, acolo unde o echipă a fost lăsată în drum de conducere după ce a pierdut meciul din Cupa României. Șoferul a primit ordin să plece de la Filiași fără echipă, iar stafful și fotbaliștii au închiriat mașinile gazdelor care veneau spre Târgu Jiu, a informat liga2.ro.

Motivul halucinantei decizii care nu s-a luat nici la nivel de Liga 4 până acum în Gorj ar fi fost şocul eliminării din Cupa României de către o echipă din Liga 3 care nu le-a picat deloc bine conducătorilor de la ACS Viitorul.

Astfel, după 2-3 cu ACSO Filiași, staff-ul și jucătorii de la ACS Viitorul au fost nevoiți să se întoarcă de la Filiași la Târgu Jiu cu mijloace de deplasare personale marţi seara. Conform presei locale, conducerea l-a anunțat pe șoferul autocarului cu care s-a făcut deplasarea să plece de la stadion fără echipă.

Șoferul a luat act de decizie şi s-a conformat, iar stafful și fotbaliștii au fost nevoiți să găsească variante pentru a nu rămâne peste noapte la Filiași. Potrivit unor surse, o parte dintre jucători și-au sunat prietenii, să vină să-i ia cu mașinile proprii de la Filiași, sau chiar au împrumutat autoturisme de la echipa adversă.

Comentariile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, la prima postare pe acest subiect care i-a aparţinut jurnalistului Aurel Măceşeanu, acolo unde internauţii au scris că jucătorii au avut noroc că erau doar la Filiaşi şi nu au jucat la Sânnicolau Mare.

Vizualizări: 2,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: