Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu se prezintă publicului

Fanii echipei locale de baschet a CSM Târgu Jiu pot vedea vineri, la lucru, pentru prima dată în acest sezon, noul lot al gorjenilor. Conducerea clubului a perfectat o serie de transferuri de valoare pentru a întări lotul şi se aşteaptă ca publicul să le fie din nou alături.

Cu ocazia turneului de meciuri amicale programat în week-end la Târgu Jiu va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori  a CSM Târgu Jiu. Lotul cu care clubul gorjean va aborda noua stagiune numără foarte multe noutăţi, fiind aduşi mai mulţi jucători americani.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu a declarat pentru site-ul oficial că aşteptă suporterii la prezentarea oficială: „Ne bucurăm că suporterii gorjeni vor avea, din nou, acces în Sala Sporturilor, la meciurile de baschet. Fanii echipei vor avea parte și de prezentarea lotului cu care clubul nostru va aborda sezonul 2021-2022. Îi așteptăm cu drag să fie alături de noi și le facem invitația de a veni în număr cât mai mare la sală să se bucure de baschet!”

Prezentarea lotului va avea loc înaintea meciului cu Steaua București, programat vineri, 10 septembrie, de la ora 19.00.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: