Găman a reuşit o performanţă istorică pentru Filiaşi

Venirea lui Mario Găman la CSO Filiaşi a însemnat un pas înainte pentru echipa din judeţul vecin. Antrenorul gorjean a dus mai întâi echipa la barajul pentru promovarea în Liga 2, iar acum a calificat-o în şaisprezecimilie Cupei României.

După cum se poate observa uşor, de un an CSO Filiaşi parcurge o perioadă fastă din punct de vedere fotbalistic. Pe stadionul „Orăşenesc”, echipa locală, CSO Filiaşi, a reuşit marţi o calificare istorică în şaisprezecimile Cupei României, după ce a eliminat spectaculos, cu 3-2, după ce la pauză era 0-2, una dintre semifinalistele ediţiei precedente, ACS Viitorul Târgu Jiu. 

Cum din vechea echipă de anul trecut nu a mai rămas mai nimic, ACS Viitorul a dezamăgit crunt după ce condusese cu 2-0 la pauză, reuşind apoi „performanţa” de a pierde cu 2-3.

Antrenorul gazdelor, Mario Găman, a savurat succesul istoric, declarând după meci, pentru Gazeta de Sud că este o zi istorică: ”Este o zi istorică! Vom aduce o echipă de primă ligă în acest oraş. Este nemaipomenit, fantastic! Le mulţumim susţinătorilor noştri. Băieţii mei merită toată stima, jos pălăria în faţa lor pentru cea de-a doua repriză! A fost impecabilă! Am întâlnit o echipă a Ligii 2, pe care o studiasem foarte bine şi am avut multe discuţii cu băieţii despre adversari. Au fost două reprize diametral opuse. Prima a fost favorabilă lor. În cea de-a doua repriză le-am fost superiori. Am avut ocazii multe, i-am sufocat şi i-am ţinut în jumătatea lor. La pauză am avut o discuţie cu ei şi mă bucur că au avut puterea să revină. Asta înseamnă să ai o mentalitate pozitivă, valoare. Mă bucur că le-am implementat jucătorilor mei mentalitatea aceasta. Este posibil ca adversarii să se fi crezut deja învingători.”

În precedentele partide din competiția KO, formaţia antrenată de Mario Găman trecuse de CS Cârcea şi Vediţa Coloneşti.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: