Pandurii va juca la Filiaşi meciul cu Voinţa Lupac

Pandurii a fost nevoită să îşi caute teren de joc pentru a disputa meciul din etapa a 3-a cu Voinţa Lupac. Conducerea clubului a anunţat că meciul se va disputa pe terenul de la Filiaşi al formaţiai doljene din Liga 3 CSO Filiaşi.

Pentru că terenul de joc de la Târgu Jiu este într-o perioadă de refacere, Primăria Târgu Jiu a transmis echipelor care dispută meciuri oficiale pe acest teren să caute alte stadioane pe care să dispută următoarele meciuri din campionat. Pandurii a anunţat că va juca pe terenul de la Filiaşi meciul din etapa viitoare cu Voinţa Lupac. „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a făcut demersurile necesare pentru ca meciul din etapa a 3-a, dintre Pandurii şi Voinţa Lupac, să se dispute pe terenul din Stadionul Orăşenesc din Filiaşi. Meciul nu se poate juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru că se efectuează lucrări de refacere a gazonului până la finalul acestei luni”, au transmis oficial cei de la Pandurii.

Meciul Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac este programat să se dispute sâmbătă, 11 septembrie, cu începere de la ora 17:00. Cei de la Pandurii au anunţat că biletele pentru acest meci se vor putea procura de la casa de bilete a stadionului din Filiaşi, cu două ore înainte de debutul acestei partide.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: