ACS Viitorul Târgu Jiu a pregătit la Sânmartin meciul cu Ripensia

ACS Viitorul Târgu Jiu se deplasează în ultima etapă a turului la Timişoara, pentru meciul cu Ripensia. Echipa lui Cristian Lupuţ a plecat la Oradea după meciul cu Csikszereda de la Târgu Jiu, pregătind partida cu Ripensia tot la Sânmartin, acolo unde echipa are la dispoziţie o bază de antrenament modernă.

ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa sâmbătă la Timişoara unde, cu începere de la ora 11:00, va juca cu Ripensia, în ultima etapă din turul Ligii 2. Deşi nu a mai câştigat de patru etape, antrenorul Cristian Lupuţ nu crede că echipa sa are probleme şi a pus semieşecul de la Târgu Jiu pe seama absenţelor din lot, dar şi a faptului că jucătorii săi nu au fost suficient de realişti: ”Eu îmi cunoşteam valoarea lotului. Le-am spus tuturor să fim realişti. La iarnă voi trage şi eu mai mute concluzii, dar nu e nici un blocaj acum, chiar dacă veneam după trei înfrângeri, am jucat bine, dar am făcut unele greşeli impardonabile. Ne creăm ocazii, dar nu reuşim să marcăm. Ne lipseşte în continuare atacantul Vlad Rusu, iar la ultimul meci  ne-a lipsit şi căpitanul Oros”.

După ultimul meci de la Târgu Jiu, ACS Viitorul a plecat din nou la Oradea unde antrenorul Lupuţ consideră că are cele mai bune condiţii de pregătire: „Ne pregătim la Oradea fiindcă distanţa e mult mai mică de acolo până la Timişoara, decât este de la Târgu Jiu. Avem condiţii foarte bune de pregătire la Sânmartin”.

La Târgu Jiu echipa nu avea nici un teren de pregătire, apelând la terenul celor de la Internaţional Băleşti, afectat şi acela după  ploile din ultima perioadă.

În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, Cristian Lupuţ spune că îl va aborda cu gândul la victorie: „Luăm fiecare meci ca atare şi să scotem maximum din jocurile care au mai rămas de disputat în acest an. Mergem la Ripensia să câştigăm, apoi, iar în deplasare, la Snagov”.

ACS Viitorul Târgu Jiu şi Ripensia Timişoara au acumulat ambele câte 22 de puncte, după primele 18 etape. Viitorul este pe locul 12 datorită golaverajului superior, iar timişorenii sunt pe locul 13.

Vizualizări: 572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: