Patrick Popescu, refăcut după ce a lipsit trei etape

Component de bază al echipei Pandurii Târgu Jiu, Patrick Popescu este unul dintre jucătorii din lot care au evoluat şi sezonul trecut pentru formaţia gorjeană. Atacantul revine după o accidentare şi se simte pregătit pentru a evolua la capacitate maximă în meciul cu Concordia Chiajna.

Pandurii vin după o serie lungă de rezultate negative, au doar o victorie în acest sezon şi nu au decât şapte puncte cu o etapă înainte de finalul turului. Jucătorii recunosc că situaţia echipei nu e deloc confortabilă şi spun că încearcă să facă tot posibilul pentru a acumula puncte pe final de an. „Timpul este scurt, nu mai trebuie să ne gândim la ce a fost în trecut, ci doar să învăţăm din greşeli. Încercăm să reparăm tot ce am greşit şi în următoarele trei etape să obţinem maximum de puncte”, a spus Patrick Popescu, unul dintre  componenţii  de bază ai echipei, precizând  că jocul cu Concordia din etapa următoare este  foarte important şi vor încercă să obţină  o victorie: „Meciul cu Chiajna este foarte important pentru noi, pentru că suntem într-o poziţie dificilă şi avem nevoie de puncte. Vom da tot ce putem să obţinem victoria”.

În ceea ce priveşte starea sa de sănătate, Popescu este refăcut după  o accidentare şi va da totul pentru echipă la acest meci: „Din punct de vedere fizic sunt ok. Mi-am revenit şi sunt 100% pentru acest meci. Îmi doresc, de la meci la meci, să dau totul pentru echipă şi să ajut cât de bine pot cu pase de gol, goluri sau evoluţii bune. Până la urmă, nu e important cine marchează atâta timp cât echipa câştigă. Din păcate am fost accidentat trei etape, dar acum sunt refăcut şi motivat pentru următoarele meciuri”.

Tot ceea ce îşi doresc jucătorii acum este să scape din subsolul clasamentului acumulând puncte în ultimele trei etape care mai sunt programate în acest an: „Nu ne simţim bine în această situaţie, pentru că nu am scos puncte în ultimele etape şi am pierdut destul de rău. Ne dorim şi suntem motivaţi să scoatem  maximum din aceste trei jocuri rămase, pentru a ne face viaţa mai uşoară în partea a doua a campionatului”.

Pandurii va întâlni sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, Concordia Chiajna, o fostă echipă de prima ligă, ajunsă şi aceasta într-o situaţie dificilă, fiind pe locul 14 în clasament.

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: