Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, pentru prima dată rivali în U Craiova - Hermannstadt

Victor Pițurcă și Eugen Neagoe au colaborat deseori de-a  lungul carierei de  antrenori. La meciul de duminică dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt cei doi veri vor fi rivali şi se vor afla pentru prima dată în carieră pe acelaşi stadion dar la echipe diferite.

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Pițurcă, se va duela în premieră cu vărul său, antrenorul Eugen Neagoe, în partida dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt. Acesta  va fi meciul 200 în Liga 1 al fostului selecționer şi va mai constitui o premieră, va fi prima confruntare dintre cei doi antrenori care sunt şi rude și vechi colaboratori.

Se poate spune că meciul de duminică este şi un meci de suflet între Pițurcă și Neagoe pentru că cei doi sunt veri, au lucrat împreună cu mai multe ocayii, la FCSB, Craiova și naționala României, și se vor duela în premieră din postura de adversari în acest meci.

Universitatea  Craiova – Hermannstadt  se  va juca  duminică  seara pe noul gazon hibrid, implementat în Bănie tot în premieră.

Din păcate pentru unul dintre  cei doi, acesta nu va putea sta pe banca echipei sale, Neagoe a fost eliminat ultima etapă și va avea de ispășit două etape de suspendare începând cu meciul de duminică.

După ce în 2017 a stabilit cu Poli Iași recordul de invincibilitate al ediției 2016 - 2017, respectiv 15 meciuri consecutive fără eșec , în 2018 Neagoe a salvat-o pe Sepsi de la retrogradare, apoi, ajutat de rezultatele din toamna anului trecut, i-a dus pe covăsneni în play-off.

Totuși, anul calendaristic 2019 este foarte slab pentru antrenorul  Sibiului, cu doar o singură victorie în campionat pe banca a trei echipe, iar acel succes a fost reușit acum nouă luni, pe 17 februarie, în meciul  Gaz Metan - Sepsi (0-1), decisiv pentru a ajunge în play-off.

Programul complet al etapei a 17-a

Vineri, 22 noiembrie

CFR Cluj – Chindia Târgoviște: ora 20.30

Sâmbătă, 23 noiembrie

Poli Iași – FC Voluntari: ora 18.00

FCSB – Astra Giurgiu: ora 20.30

Duminică, 24 noiembrie

Academica Clinceni – Dinamo: ora 13.30

Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani; ora 16.30

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt; ora 19.30

Luni, 25 noiembrie

FC Viitorul – Sepsi OSK; ora 20.30

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: