ACS Viitorul Târgu Jiu a reluat antrenamentele în efectiv redus

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a scăpat de COVID-19 nici la testarea din această săptămână. Șase jucători dintre cei nouă confirmaţi la prima testare au fost retestați pozitiv şi nu au putut relua pregătirea cu lotul, antrenorul Flavius Stoican fiind nevoit să antreneze mai puţini jucători.

ACS Viitorul Târgu Jiu poate juca meciul de sâmbătă, cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu, din etapa a 10-a a Ligii 2. Oficialii au anunțat că ultimele testări au ieșit mai bine de această dată. Însă, noul coronavirus nu a dispărut definitiv din rândul jucătorilor şi au mai rămas șase fotbaliști depistați cu COVID-19 dintre cei nouă de săptămâna trecută, iar aceştia nu vor face parte din planurile lui Flavius Stoican pentru partida cu ialomițenii.

După două runde în care nu a evoluat în liga secundă, formația lui Flavius Stoican poate să-și apere din nou șansele în “dreptunghiul verde”. Sâmbătă, pe Stadionul Municipal, gorjenii primesc vizita formației Unirea Slobozia. Totuși, Viitorul va avea un lot restrâns pentru confruntarea din etapa cu numărul 10. Potrivit unui comunicat oficial al clubului, echipa din Târgu Jiu nu se va putea baza pe șase titulari.

Nouă jucători ai Viitorului au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 pe 22 octombrie iar după ultimele informații două cazuri noi au fost înregistrate după ultima testare a trupei gorjene.

Cei șase jucători retestați tot pozitiv vor rămâne în continuare izolați la domiciliu până când vor fi declarați vindecați, urmând ca apoi să nu mai fie testați trei luni de zile, conform noului protocol medical. Restul componenților lotului au putut ieși din izolare după ce au fost testaţi negativ la noua testare.

Pentru Viitorul Târgu Jiu  acesta va fi primul meci pe care îl va juca după cel din Cupa României, din 21 octombrie, când a câștigat în reprizele adiționale meciul cu Viitorul Dăești, scor 2-1.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: