CSM Târgu Jiu, cu toate echipele în competiţii

CSM Târgu Jiu va avea în weekendul următor un program foarte încărcat, cu meciuri de handbal şi baschet atât la seniori, cât şi la juniori.

Patru dintre echipele Clubului Sportiv Municipal vor avea meciuri programate, echipele de seniori urmând să joace în deplasare.

Echipele CSM Târgu Jiu se pregătesc intens în aceste zile pentru partidele programate în week-end când patru dintre formaţiile care evoluează sub emblema CSM vor avea programate meciuri. 

Debutanţi într-un meci oficial, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor juca sâmbătă în deplasare, în Cupa României, cu CSM Focşani, returul  urmând să fie programat săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Elevii lui Claudiu Alionescu s-au pregătit pentru debut cu meciuri amicale la turneul de la Mediaş şi speră să aibă parte de un debut satisfăcător.

Tot sâmbătă handbalistele de la echipa de divizia A pregătite de Liviu Andrieş vor disputa un meci foarte important, derby-ul  acestei etape. CSM Târgu Jiu va juca pe terenul liderului seriei, CS Dacia Mioveni.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, care se va afla cel mai probabil la Mioveni, alături de echipa feminină de handbal,  a declarat că nu este foarte important rezultatul din acest meci, mai ales că echipa din Mioveni are ca obiectiv promovarea, iar CSM nu ţinteşte încă atât de sus: „Săptămâna aceasta va debuta şi echipa de baschet masculin într-un meci de Cupa României, care va avea loc, vineri, la Focşani. Sâmbătă, echipa de handbal senioare va juca la Mioveni un meci foarte dificil cu favorita seriei la promovare. Nu ne interesează foarte mult rezultatul, cât jocul prestat de echipa noastră pentru a creşte în viitor”.

Programul echipelor CSM Târgu Jiu va continua duminică cu meciurile juniorilor la baschet. Este vorba despre un turneu U 18 la care ia parte  echipa CSS-CSM Târgu Jiu. Şi tot duminică, la handbal, junioarele III ale CSM se vor deplasa la Slatina pentru meciul din campionat. „Sperăm să ieşim cu bine din toate competiţiile şi să ne continuăm ascensiunea”, a declarat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, care e mulţumit de debutul echipelor CSM în noul sezon, primul din istoria acestui club.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: