Ionuț Mazilu a revenit pe teren cu o victorie a UCB Târgu Jiu

Fostul handbalist gorjean Ionuţ Mazilu, unul dintre cei mai buni sportivi gorjeni din perioada de glorie a echipei Energia Pandurii, a revenit pe teren şi joacă pentru echipa Universităţii Constantin Brâncuşi. Acesta a  revenit pe teren cu o victorie  pentru UCB în meciul cu CNOPJ Timişoara.

Echipa masculină de handbal a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a debutat în week-end în faţa propriilor suporteri, iar printre jucătorii care au adus  prima victorie pentru gorjeni s-a numărat şi Ionuţ Mazilu.

Fosta glorie a echipei de handbal Energia, care a făcut performanţă la Târgu Jiu, a contribuit decisiv prin experienţa sa la prima victorie din acest sezon a echipei de Divizia A din Târgu Jiu. UCB s-a impus cu scorul de 29-20, la pauză 13-8, în confruntarea cu CNOPJ Timișoara, contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A, Seria D.

Handbaliştii antrenați de Adrian Gorun au câștigat fără probleme partida cu bănățenii, controlând-o pe toată durata meciului, iar unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost Mazilu, care se bucură că a reuşit să revină pe teren: „Mă bucur că am revenit după o perioadă de un an de inactivitate, am avut un an în care nu am mai făcut nimic. E destul de greu dar am colegi tineri şi mă bucur că am revenit. E greu după ce nu ai mai făcut mare lucru, sunt mai în vârstă decât copiii care se pregătesc aici şi care aleargă destul de mult şi mi se pare mai greu. Dar încerc să ţin pasul şi mă antrenez în continuare şi sper să avem  rezultate din ce în ce mai bune. E o echipă tânără,  dar  sper să creştem  de la meci la meci”.

Şi antrenorul Adrian Gorun s-a declarat mulţumit de rezultat chiar dacă echipa a părut puţin timorată la debut, fiind şi primul meci acasă şi având chiar şi suporteri destul de numeroşi în sală: „A fost primul meci pe teren propriu şi suntem mulţumiţi de rezultat, chiar dacă am început mai greu jocul. Am jucat cu o echipă ambiţioasă, un centru de excelenţă. Ne era dor de  Sala Sporturilor care arată impecabil acum, probabil şi jucătorii au fost puţin timoraţi din acest motiv, fiind primul joc pe teren propriu în faţa suporterilor de aici. Dar a ieşit totul bine şi suntem mulţumiţi de rezultat”.

Echipa masculină a UCB a jucat şi sezonul trecut la Sala Sporturilor, dar atunci nu exista emulaţia care s-a creat acum, după înfiinţarea CSM Târgu Jiu, iar publicul de handbal nu mai venea în număr mare la meciuri, unele partide jucându-se cu sala goală.

Vizualizări: 1,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: