Pandurii, meci televizat cu Petrolul în etapa a 10-a

Pandurii revin pe sticlă şi vor fi televizaţi din nou la meciul de sâmbătă din etapa a 10-a a Ligii 2. La cererea televiziunilor, partida dintre Pandurii şi Petrolul Ploieşti a fost mutată de la ora 11:00 şi va începe de la ora 12:00.

Etapa a 10-a a Ligii 2 este programată în weekendul următor, în perioada 5-8 octombrie. În afara unui singur meci, derby-ul Rapid - UTA, care a fost amânat la solicitarea arădenilor şi va programat să se desfăşoare la o dată neanunţată încă de Federaţia Română de Fotbal, cel mai probabil în luna noiembrie, datele celorlalte jocuri au fost deja stabilite. Derby-ul va fi unul dintre cele patru jocuri alese de televiziuni pentru a fi transmis din această rundă, iar printre celelalte patru partide televizate se numără şi meciul echipei Pandurii Târgu Jiu cu Petrolul.

Primele meciuri ale etapei a 10-a au loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe cinci stadioane din ţară, la Constanţa, Mioveni, Bucureşti (Juventus), Chiajna şi Reşiţa. Începând cu repriza a doua a acestora, de la ora 12:00, la Târgu Jiu debutează şi jocul dintre Pandurii şi Petrolul. Noul stadion din Târgu Jiu a fost recepţionat de CNI, însă nu va fi inaugurat acum, aşa cum se dorea la un moment dat, astfel că partida cu Petrolul va avea loc tot pe terenul sintetic de lângă noua arenă.

Şi tot sâmbătă, dar de la ora 14:00, la Timişoara, se joacă ASU Politehnica - Campionii FC Argeş, însă nu are loc la această oră pentru că va fi televizat, ci pentru că aşa au dorit bănăţenii, iar piteştenii s-au conformat.  Duminică, de la ora 13:00, are loc meciul dintre ”U” Cluj şi Ripensia, care se va vedea şi la TV, iar Turris-Oltul - SCM Gloria Buzău se desfăşoară abia marţi, de la ora 19:30, la Turnu Măgurele.

Program etapa a 10-a:

sâmbătă, 5 octombrie, ora 11:00

Farul Constanţa - Sportul Snagov   

CS Mioveni - FK Csikszereda   

Daco-Getica Bucureşti - Dunărea Călăraşi    

Concordia Chiajna - Metaloglobus Bucureşti   

CSM Reşiţa - Viitorul Pandurii Târgu Jiu   

 sâmbătă, 5 octombrie, ora 12:00

Pandurii Târgu Jiu - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 5 octombrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Campionii FC Argeş   

duminică, 6 octombrie, ora 13:00

Universitatea Cluj - Ripensia Timişoara - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

marţi, 8 octombrie, ora 19:30

Turris Oltul Turnu Măgurele - SCM Gloria Buzău - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

Rapid - UTA Arad a fost amânat pentru o dată care va fi anunţată ulterior

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: