Încă o selecţie la Motru pentru echipa de fotbal

Echipa de fotbal Minerul Motru va renaşte din toamnă când se preconizează înscrierea sa în Liga 4 Gorj. Pentru a reveni cu echipa de seniori în competiţiile oficiale, Minerul va avea nevoie şi de echipă de juniori A 1 în campionatul judeţean şi la selecţiile pentru echipa de seniori s-a făcut o selecţie şi pentru juniori.  

Prima selecţie de jucători pentru completarea lotului echipei de seniori Minerul Motru a avut loc săptămâna trecută dar selecţia continuă şi în week-end pentru a crea o echipă competitivă şi a completa şi lotul echipei de juniori. Aceste jocuri de selecţie au loc chiar la Stadionul Municipal din localitate, acolo unde şi în weekendul acesta va avea loc un alt joc. Aproximativ 50 de jucători au fost prezenți la primele probe de săptămâna trecută şi se aşteaptă şi acum un număr mare de doritori să facă parte din viitoarea echipă a oraşului. Primarul Cosmin Morega a precizat că este vorba de jucători localnici care îşi doresc să joace „cu sufletul” la Minerul Motru. „Am promis că vom avea echipă de fotbal până în luna iulie şi aşa va fi. Este adevărat că va juca în Liga 4, cu jucători din zona Motru, oameni care să nu emită anumite pretenţii, oameni care vin să joace din dorinţa de a face sport şi de a avea o echipă de fotbal la Motru. Sper ca în toamnă, sau când se va de drumul la competiţie, să avem totul format, lotul întreg de juniori şi seniori, pentru că ne dorim să avem şi echipă de juniori. Au fost la selecţie oameni şi copii care au venit cu sufletul alături de noi”, a explicat primarul care a găsit deja susţinători din zona privată care să ajute fotbalul: „Voi căuta varianta şi forma de a sigura partea financiară din cadrul primăriei pentru competiţii. Avem şi două persoane juridice care au venit asociate la club cu 1 % dar sper să găsim în continuare şi sponsori care să sprijine financiar echipa”.

La prima selecţie au participat jucători cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani şi au jucat un meci demonstrativ iar sâmbătă va fi programat un al doilea joc unde sunt aşteptaţi cei care nu au ajuns la prima selecţie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: