Pandurii va juca duminică meciul cu Farul

Pandurii Târgu Jiu avea programate trei meciuri în decurs de doar şase zile în cursul acestei săptămâni. Gorjenii au solicitat FRF să amâne cu o zi disputarea meciului din etapa a 7-a cu Farul Constanţa.

Pandurii a jucat luni meciul de la Cluj cu Universitatea, din etapa a şasea, iar joi va juca în Cupa României cu CSO Filiaşi. Sâmbătă, conform programării iniţiale anunţate de FRF Pandurii avea programat  meci acasă, de la ora 11:00, cu Farul Constanța. În decurs de şase zile gorjenii ar fi trebuit să joace trei meciuri oficiale, dintre care două în deplasare. Oficialii clubului au făcut însă demersuri pentru ca meciul din etapa a 7-a să fie programat duminică. „Am sunat la Departamentul de Compeţiţii al FRF pentru că nu e vorba doar de a juca din două în două zile, dar am avut meci în deplasare la Cluj, venim şi jucăm în deplasare la Filiaşi şi la nici 48 de ore să ai din nou un meci în campionat, nici măcar medical nu este corect”, a spus directorul sportiv al gorjenilor, Camilian Floroiu, care consideră că Departamentul de Competiţii trebuie să ţină seama măcar din punct de vedere medical de faptul că jucătorii nu vor putea juca un nou meci la 48 de ore după cel din cupă.

Jucătorii de la Pandurii au revenit marţi dimineaţă de la Cluj şi practic au mai rămas doar cu o zi de pregătire până la meciul cu CSO Filiaşi din Cupa României, programat joi, de la ora 14:30, la Fliași.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: