ACS Viitorul Târgu Jiu, învinsă cu 4-0 de Craiova în amical

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut programat un meci amical în week-end cu Universitatea Craiova. Meciul a avut loc pe baza de pregătire a oltenilor din Lunca Jiului, echipa lui Laurenţiu Reghecampf impunându-se cu scorul de 4-0.

Profitând de pauza din campionat, Universitatea Craiova şi ACS Viitorul Târgu Jiu au programat un joc de verificare în cantonamentul din Lunca Jiului al echipei din Craiova.

Într-o reeditare a dublei din semifinalele ediţiei trecute a Cupei României, de această dată cu caracter amical, Universitatea Craiova a învins cu 4-0 divizionara secundă ACS Viitorul Târgu Jiu. Partida s-a desfăşurat cu porţile închise, în cantonamentul Universităţii Craiova, echipa din Bănie având absenţi jucătorii de bază care au fost convocaţi la echipele naţionale.

În aceste condiţii, Reghecampf a testat un jucător nou şi l-a trimis pe teren şi pe Mihai Roman, revenit recent după o accidentare.

În ceea ce priveşte echipa pregătită de Eugen Trică, nu se ştie ce jucători a folosit pentru că meciul nu a fost anunţat, ci doar rezultatul final. Din anunţurile oficiale pare să fi lipsit din lot doar portarul de 18 ani Bogdan Eftimie, convocat la naţionala Under 20 de Bogdan Lobonţ, care nu s-a bazat însă pe el la amicalul cu Cehia.

Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: