ACS Viitorul Târgu Jiu, învinsă la Arad de Romario Moise

ACS Viitorul a pierdut meciul din etapa a 15-a pe terenul celor de  la UTA Arad, scor 2-0 pentru gazde. Ambele goluri ale arădenilor au fost marcate de Romario Moise. Într-un meci disputat tot duminică în Liga 2, Rapid  a fost învinsă pe teren propriu de ultima clasată, Sportul  Snagov.  

Arădenii s-au impus pe teren propriu cu 2-0, în meciul cu ACS Viitorul,  prin ”dubla” lui Romario Moise, care a marcat în minutele 37 şi 65. UTA îşi continuă astfel parcursul bun în campionatul Ligii 2 şi a întrerupt seria de rezultate bune a celor de la ACS Viitorul.

Arădenii au început  mai bine jocul, ajutaţi şi de cei  peste 2000 de fani veniţi  pe stadionul  Motorul. În primele minute de joc au reclamat şi un penalti după  ce Oros a respins cu mâna, aflată deasupra capului, la o centrare din dreapta la colţul scurt. Arbitrul nu a observat şi nu s-a dicatat penalty pentru cei de la UTA, care au insistat pentru o  lovitură de  pedeapsă. Dar UTA a dominat jocul, a presat şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 37. Gazdele au înscris după ce Ioniţă a pătruns în careu pe stânga şi a aşezat mingea pentru şutul lui Romario Moise, care a reluat din prima, cu exteriorul, la colţul scurt, şi l-a învins pe Moga.  După pauză tot gazdele au dominat jocul  şi au mai înscris în poarta lui Moga  prin acelaşi Romario Moise, Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, uşor lateral dreapta, mingea a lovit  bara din dreapta şi a intrat în plasă. În urma acestei victorii UTA ocupă locul 2, cu 26 de puncte,  în timp ce ACS Viitorul Târgu Jiu a coborât pe locul 7, cu 21 de puncte.

Înaintea partidei disputate duminică la Arad s-a mai jucat încă un meci din etapa a 15-a, la Ghermăneşti, acolo unde Rapid s-a făcut de râs în faţa ultimei clasate Sportul Snagov şi a pierdut, scor  2-3.  Rapidiştii sunt  acum  pe  locul  5, la  egalitate de  puncte cu Petrolul şi ACS Viitorul, deşi ar fi  putut urca pe podim  cu o victorie în meciul cu Sportul Snagov.

UTA  Arad –ACS Viitorul 2-0 (1-0)

Stadion Motorul Arad, spectatori 2.500

UTA: Fl. Iacob - Andr. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei - Oroian (Miculescu 78'), Lorenzi, R. Moise, Oct. Ursu (Bustea 87') - Buhăcianu, Cip. Rus (cpt.)(Al. Ioniţă 70'). Rezerve neutilizate: Bolboaşă - Şeroni, Deta, Hrezdac. Antrenor: Laszlo Balint

ACS Viitorul Târgu Jiu: Moga - Chelariu (Negrea 62'), Oros (cpt.), Yabre, Andr.Dragu - Chiorean, Prejmerean - Buia (Cioiu 69'), Vas. Pop (Bădăuţă 57'), Gîrbiţă – Astafei. Rezerve neutilizate: Anca-Trip - Hăjmăşan, Băican, Zaborowski. Antrenor: Cristian Lupuţ

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: