ACS Viitorul Târgu Jiu joacă la Severin cu Ripensia

ACS Viitorul Târgu Jiu are programat miercuri după-amiază un prim meci amical după revenirea din stagiul de pregătire din Bulgaria. Meciul a fost anunţat de oaspeţii acestui amical, Ripensia Timişoara, se va juca pe Stadionul Municipal din Severin, la solicitarea echipei din Târgu Jiu.

Ripensia Timişoara a anunţat programul ultimelor două amicale ale sezonului de pregătire de vară şi printre acestea se numără un joc cu ACS Viitorul Târgu Jiu despre care clubul gorjean nu a anunţat încă nimic.

„Mai avem mai puțin de două săptămâni până la începerea sezonului 2021-2022 din Liga 2. În această săptămână, ripensiștii vor mai susține două partide de verificare. Miercuri, 21 iulie, ora 18:00, la Drobeta Turnu Severin, contra celor de la Viitorul Târgu Jiu şi sâmbătă, 24 iulie, cu ASU Politehnica Timișoara, ora și locul de desfășurare urmând să fie stabilite în cel mai scurt timp”, au anunţat pe site-ul oficial al clubului cei de la Ripensia, echipă care în perioada de pre-sezon a disputat şapte jocuri de verificare.

De cealaltă parte, ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat nimic până acum despre lotul pe care antrenorul Cristian Lupuţ l-a avut la dispoziţie în cantonament şi nici despre programul amicalelor până la debutul noului sezon. Nu se ştie nici de ce echipa patronată de Nicolae Sarcină a ales să joace la Severin acest amical, cel mai probabil pentru că terenul de joc de la Severin are o suprafaţă impecabilă, spre deosebire de cel de la Târgu Jiu care a fost afectat de caniculă.

Anterior plecării în stagiul din Bulgaria, ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat trei meciuri de verificare în ţară, toate trei pierdute de elevii lui Cristian Lupuţ.

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: