CSM Târgu Jiu transferă un baschetbalist american

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va evolua tot în prima ligă a baschetului românesc și în noul sezon și are nevoie de întăriri. Pentru a completa lotul, conducerea clubului a ajuns la un acord cu un jucător american care a jucat în prima ligă a Georgiei.

CSM Târgu Jiu va trebui să întărească lotul pentru a nu mai cocheta cu ultimele locuri din clasament. În ultimul sezon nici o echipă nu a mai retrogradat, astfel că oltenii vor evolua tot în Liga Națională de baschet masculin și în viitorul sezon.

Pentru a avea un lot mai puternic la reunire, conducerea clubului deja lucrează pentru transferurile noului sezon. Primul transfer va fi cel al conducătorului de joc Brandon Sly, care va evolua la Târgu Jiu în sezonul următor după cum a anunțat site-ul baschet.ro.

Fundașul american vine din prima ligă a Georgiei și are 25 de ani, măsoară 1.80 metri și este un jucător de poziția 1. Acesta a evoluat ultima dată pentru georgienii de la Tbilisi State University. În sezonul 2020 - 2021, fundașul american a avut medii statistice de 18.2 puncte, 6.1 recuperări, 4.9 pase decisive și 1.5 intercepții în 22 de partide jucate, a mai informat sursa citată.

La CSM Târgu Jiu, pe poziția pe care va juca Brandon Sly au jucat Stefan Nikolic și Darien McClain.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: