Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Acţiuni din CE Oltenia vor fi listate la bursă

Directorul SNLO, Daniel Burlan, dă asigurări că cele trei complexuri din Oltenia, Turceni, Craiova şi Rovinari, dar şi societatea pe care o conduce vor fi reunite într-o singură companie. Burlan se bazează pe Memorandumul ce a fost semnat cu Fondul Proprietatea. Tot Fondul Proprietatea s-a opus vehement înfiinţării celor doi coloşi energetici, Electra şi Hidroenergetica, şi a reuşit. De această dată însă, ideea Complexului Energetic Oltenia a fost pe placul acestora. Burlan a mai spus la Gorj Tv că această companie va fi constituită până la sfârşitul anului.

Directorul de la SNLO a menţionat că Memorandumul semnat între Ministerul Economiei şi Fondul proprietatea prevede listarea la bursă a unor acţiuni a Complexului Energetic Oltenia. „Prin memorandumul semnat cu Fondul Proprietatea se prevede ca la 24 de luni de la înregistrarea complexului la Registrul comerţului să se facă documentaţia pentru listarea la bursă a unor acţiuni ale acestor companii, iar banii vor fi reinvestiţi“, a spus acesta. (M.M.)

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: