Activitatea târgului auto din Târgu Jiu, suspendată

Târgul auto Succes din municipiul Târgu Jiu a fost închis temporar, duminică, în urma unor verificări. Târgul nu respecta măsurile de prevenție împotriva coronavirusului, iar autorizația de funcționare nu exista, conform inspectorilor de la Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, spune că activitatea se va putea relua abia după ce toate neregulile constatate vor fi puse la punct.

”Nu au autorizație de funcționare. Până nu o să vină cu autorizația și cu planul de măsuri, activitatrea rămâne suspendată. Este vorba despre amplasarea unor dispensere, toalete, distanțarea socială și purtarea măștilor către toți comercianții. Acolo vin mii de oameni din toate colțurile județului, putea fi un focar oricand”, spune directorul DSP Gorj, Narcis Stoian.

actualizare: "In cadrul acțiunilor pentru prevenirea răspândirii COVID 19, polițiștii de investigare a criminalității economice au amendat cu 4.000 lei societatea comercială care deține târgul săptămânal, pentru lipsa acordului autorităților pentru a funcționa", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 6,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: