Actorul Nicolas Cage filmează în Cariera Roşia

Actorul american Nicolas Cage este aşteptat la sfârşitul lunii noiembrie la Rovinari şi la Roşia de Amaradia. Acesta va filma începând cu 21 noiembrie câteva scene din filmul „Ghost Rider 2” în Cariera Roşia. Lungmetrajul va fi filmat în tehnologie 3D şi va avea efecte speciale vizuale şi pirotehnice. Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, spune că venirea lui Nicolas Cage în Rovinari este un lucru extraordinar, motiv pentru care va încerca să îi pună la dispoziţie cele mai bune condiţii.

După spusele primarului Dorin Filip, impresarii actorului de la Hollywood au luat deja legătura cu reprezentanţii Carierei Roşia din Rovinari. „Impresarii dânsului au luat legătura cu autorităţile de la Cariera EM Roşia şi s-a stabilit că vor fi prezenţi în zona noastră în zona de 21 noiembrie. Au ales locaţia în Cariera Roşia”, spune Dorin Filip. Deşi în oraş nu există un hotel modern, primarul va căuta unul pe măsura starului în Târgu Jiu sau în Ţicleni.

Cât despre meniul pe care acesta îl va servi cât va sta în Rovinari, acesta va fi preparat de proprii săi bucătari. „E un lucru extraordinar să ai pe Nicolas Cage în Rovinari. Noi, rovinărenii, suntem foarte primitori şi sperăm să se simtă bine. Avem un mare impediment, că nu avem un hotel modern, dar găsim o locaţie mai  aproape, ori la Ţicleni, ori la un hotel Târgu Jiu. Vor servi masa aici la Rovinari, unde au găsit un local după norme europene şi unde vor participa şi doi bucătari de-ai dânsului. Poate furăm şi noi din meniul lui Nicolas Cage să îl dăm rovinărenilor”, glumeşte primarul din Rovinari.

Într-o lună, cât va sta printre rovinăreni, edilul speră însă că actorul va servi şi mâncare tradiţională. „Îi vom oferi şi mâncare tradiţională. Vor sta la noi cam o lună de zile, astfel că vor pleca de la noi în preajma sărbătorilor de iarnă”, mai relatează Dorin Filip.

Primarul din Roşia de Amaradia, un admirator al lui Cage

Pe Nicolas Cage îl aşteaptă şi primarul din Roşia din Amaradia, Liviu Cotojman, care se declară un fan al actorului american. „Rămâne să vedem dacă marele actor va ajunge la noi în zonă pentru a filma anumite scene. Ar fi o onoare pentru noi. Nicolas Cage este unul dintre cel mai mare actor ai lumii şi oricine şi-ar dori să-i strângă mâna sau să primească un autograf de la dumnealui. Eu îl apreciez foarte mult, urmăresc întotdeauna filme în care dumnealui joacă. Atunci când joacă rolul principal, oricine poate că lasă orice să vizioneze filmul respectiv pentru a vedea în pielea actorului pe Nicolas Cage”, spune Liviu Cotojman.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: