Judecătoare din Gorj, candidat la CSM

Elena Popescu este singurul magistrat din Gorj care candidează pentru un post in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Aceasta este în prezent vicepreşedinte al Judecătoriei Târgu Jiu şi speră să reprezinte în CSM toate judecătoriile din ţară.

Elena Popescu a fost ieri in campanie electorală pe la instanţele din alte judeţe, pentru a-şi convinge colegii de breaslă să o susţină. Magistratul gorjean se bucură deocamdată de tot sprijinul colegilor din Judecătoria Târgu Jiu. „De la Judecătoria Târgu Jiu avem un candidat pentru cele două posturi existente la Consiliul Superior de Magistratură. Elena Popescu, judecător şi vicepreşedinte în cadrul Judecătoriei Târgu Jiu, a parcurs toate etapele necesare pentru a avea dreptul să candideze pe acest post”, susţine Ramona Tufan, purtător de cuvânt Judecătoria Târgu Jiu.

Elena Popescu lucrează la Judecătoria Târgu Jiu de aproape 13 ani, iar obţinerea unei funcţii de judecător în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Magistratul gorjean se bate pentru unul dintre cele două locuri disponibile, în cursă fiind şi alte două persoane.

Adunările generale ale judecătorilor si procurorilor pentru desemnarea membrilor viitorului Consiliu se vor desfăşura la data de 1 noiembrie, finalizarea alegerilor fiind programată pana la data de 15 decembrie, când noii aleşi trebuie validaţi de Senat. Mandatul actualilor membri CSM expiră pe 11 ianuarie 2011

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: