Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Actul adițional a fost semnat. “Este un spor cu caracter permanent”

Liderii sindicali și administrația Complexului Energetic Oltenia au stat ore bune în ședință luni, pentru a finaliza listele cu beneficiarii sporului de producție. În final, a fost semnat actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă.

Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea Jilț Sud, a spus că oamenii își vor primi drepturile obținute în urma protestelor, deși la acest moment nu se știe de unde vor face rost de bani. “Au promis că taie acea taxă de 2% pe cifra de afaceri, să vedem. Ministrul Energiei a garantat prin semnătura dânsului totul. Noi nu știm de unde o să dea bani, pe noi ne interesează că au semnat. O să fie greu”, a spus Ion Popescu.

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, a spus că au fost prinse în actul adițional toate drepturile promise în urma protestelor. “Sporul de producție este cu caracter permanent, dispare orice dubiu, este pe perioadă nedeterminată. La ora actuală nu am văzut bugetul, pe noi ne interesează ca oamenii să beneficieze de acești bani”, a spus Căldărușe, menționând că vor fi semnate acte adiționale cu fiecare salariat în parte.

Galerie foto


Vizualizări: 8,991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: