Adolescent din Motru, reţinut pentru furt

Un minor de 17 ani este cercetat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, în stare de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul minor este suspectat că, profitând de neglijenţa unui bărbat, i-a sustras acestuia borseta cu documentele personale, două telefoane mobile şi suma de 500 lei.

În dimineaţa zilei de 28.07.2010, orele 06:30, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin plângere de către Z. Marian, de 47 ani, cu privire la faptul că, în jurul orelor 05:40, aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Motru, unde juca la jocurile mecanice, a lăsat borseta cu documentele personale, două telefoane mobile şi suma de 500 lei, pe o masă, iar după aproximativ 15 minute, a observat că aceste bunuri i-au fost sustrase de către persoane necunoscute.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Poliţiei Municipiului Motru, suspectul furtului a fost identificat în persoana unui minor de 17 ani, din municipiul Motru. Poliţiştii au găsit asupra acestuia cele două telefoane mobile. Ulterior, suspectul minor i-a condus pe poliţişti la locul în care abandonase borseta cu documentele părţii vătămate. Bunurile au fost restituite părţii vătămate.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului minor, pe bază de ordonanţă şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J Gorj, urmând ca astăzi, 29.07.2010, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: