Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Adolescent rănit de o adolescentă

În seara zilei de 06.12.2011, ora 18:40, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată telefonic despre producerea unui accident de circulaţie pe DS 48 (drum sătesc), îm comuna Baia de Fier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a constatat faptul că o minoră de 16 ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un moped neînregistrat, a accidentat un minor de 15 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa ca pieton.

Minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale. Conducătoarea mopedului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie şi stabilirea răspunderii judiciare.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: