Adolescentă din Târgu Jiu, lovită de maşină pe trecerea de pietoni

În seara zilei de 1 august, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de personalul medical al Secţiei UPU - Spitalul Judeţean „Tudor Vladimirescu”, despre faptul că aici s-a prezentat o persoană care declară că a fost implicată într-un accident de circulaţie, produs în jurul orelor 21:30, pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Din primele cercetări efectuate în acest caz de poliţişti ai Biroului Rutier Târgu-Jiu, s-a stabilit faptul că numitul O.B., de 26 ani, din comuna Valea Danului, judeţul Argeş, în timp ce conducea autoturismul, pe B-dul Ecaterina Teodoroiu, în jurul orelor 21:30, a accidentat uşor o minoră de 17 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător.

Ulterior, conducătorul auto a transportat victima la unitatea medicală. De asemenea, poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest şi au constatat că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: