Adolescente fugite de acasă

Poliţiştii au dat în ultimele zile de urma mai multe minore fugite de acasă.

Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au identificat vineri pe raza localităţii, o minoră de 15 ani, sesizată ca dispărută. Minora fusese semnalată că a plecat în mod voluntar, în data de 16.05.2012, din comuna Logreşti unde locuia fără forme legale.

Tot în cursul zilei de vineri,  poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi de către B.M., din comuna Stăneşti, despre faptul că în data de 23.05.2012, orele 14:00, nepoata sa în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Stăneşti şi nu a mai revenit. Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că minora a plecat împreună cu o colegă de clasă, o minoră de 14 ani, din comuna Stăneşti.

Sâmbătă după-amiaza, orele 15:15, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi telefonic de către G.I., de 38 ani, din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, despre faptul că fiica sa în vârstă de 14 ani, a  plecat în data de 25.05.2012, în jurul orelor 07:30, pentru a merge la orele de curs şi nu a mai revenit la domiciliu. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora se afla la bunica sa, pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Cele trei au fost încredinţate părinţilor.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: