Adrian Garcea, locul 5 la „European Road  Race” de la Oderzo

„European Road  Race” este un concurs internaţional cu o numeroasă participare, organizat în oraşul italian Oderzo, lângă Veneţia. La competiţia la care Gabriela Szabo este ambasador de imagine, a participat şi gorjeanul Adrian Garcea, de la CS Pandurii, care a sosit pe locul 5 în cursa de 10.000 de metri pentru seniori.

Sportivul legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu, Adrian Garcea, a participat recent la un concurs atletic internaţional care a avut loc în Italia, la Oderzo, lângă Veneţia. Concursul se desfăşoară din anul 2017, de 1 mai, şi se adresează în special tinerilor sub 20 de ani, dar include în program şi competiţii pentru seniori, care aleargă un traseu de 10 kilometri chiar în centrul istoric al oraşului Oderzo. „Este un concurs internaţional la care s-a stabilit că imaginea concursului este fosta mare atletă româncă Gabriela Szabo, care vine acolo în fiecare an. Participă la concurs atleţi din 20 de ţări, noi ne-am prezentat cu o echipă de juniori. Dar pe lângă acele concursuri pe echipe de juniori mai sunt concursuri şi pentru seniori. Se aleargă pe stradă, în mijlocul oraşului, într-o atmosferă de mare sărbătoare pentru că aşa sărbătoresc ei acolo 1 mai”.

Gorjeanul Adrian Garcea a sosit pe locul cinci în proba de 10.000 de metri pentru seniori, după ce acesta a mai participat şi în 2018 la „European Road  Race”. Atunci Adrian Garcea a alergat în concurs cu echipa de tineret a României, clasându-se pe locul I la individual şi pe locul al doilea cu echipa Under 20. Acum Garcea a concurat în compania seniorilor din elita atletismului european reuşind să se claseze pe locul 5.

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: