Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un fost pandur îl va înlocui pe Ianis Hagi

Transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanța în străinătate este cert, astfel că tatăl lui, antrenorul Gică Hagi, îi caută un înlocuitor.

Presa sportivă scrie că acesta este fostul pandur Eric de Oliveira. Hagi a spus despre Oliveira că trebuie să mai dea jos niște kilograme. “Eric trebuie sa mai slăbească două - trei kilograme. Apoi va desena pe teren, e fotbalistul care gândește ca mine. Îi trebuie ritm și intensitate, apoi poate realiza lucuri frumoase. O să facem un pariu la vară, încerc să îl conving de ce e bine, să țină o cură. Avem nevoie de un decar dacă va pleca Ianis", a fost declaratia lui Gica Hagi la final de meci pentru LookTV.

Brazilianul de 33 de ani este un jucator cu foarte mare experiență în Liga 1, care a fost favoritul publicului în anii jucați la Pandurii Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: