Pandurii, spre a treia victorie a anului

Pandurii Târgu Jiu are programat sâmbătă un meci important pentru lupta în care echipa este angrenată pe final de sezon. Gorjenii vor juca împotriva uneia dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare, Luceafărul Oradea.

Etapa a 33-a programează sâmbătă, 4 mai, cu începere de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Luceafărul Oradea.

Pandurii vine după un succes important, 4-0 pe teren propriu cu CS Baloteşti, dar echipa pregătită de Adrian Bogoi nu a scăpat de grijile retrogradării. Lupta pentru evitarea retrogradării continuă şi nici o formaţie de la locul opt spre subsolul clasamentului nu e scăpată de griji. 

Nici Luceafărul Oradea nu poate spune că stă confortabil fiind la doar două puncte de Pandurii. Totuşi orădenii nu au mai pierdut de patru etape şi arată o formă mai bună ca formaţia gorjeană.

Ajutat cu sfaturi de Cristi Pustai, antrenorul Adrian Bogoi consideră meciul foarte important pentru îndeplinirea obiectivului: „Avem un meci important, de trei puncte, dacă vom obţine victoria la meciul cu Oradea, ne apropiem foarte mult de atingerea obiectivului. Sperăm să câştigăm jocul, ne-am pregătit foarte bine şi vrem să trecem punctele în contul nostru. Ne cunoaştem foarte bine adversarii, i-am şi vizionat, facem de la începutul săptămânii analize video şi sperăm ca lucrurile să decurgă normal. Punctele puse în joc sunt foarte importante”.

Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 14 în clasamentul Ligii a doua înaintea acestui meci, cu 37 de puncte, iar Luceafărul Oradea se află pe locul 12, cu 39 de puncte. Biletele pentru acest meci pot fi procurate sâmbătă dimineața, cu începere de la ora 09:00, de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: