Dublu derby fotbalistic la Rovinari, Vulturii şi Jiul joacă în cuplaj

Vulturii Fărcăşeşti şi Jiul Rovinari au decis ca în etapa a 25-a Ligii a IV-a să dispute meciurile pe acelaşi teren. Este vorba şi de cele mai importante meciuri ale etapei, două derby-uri pentru podium şi zona superioară a clasamentului, Jiul Rovinari - Petrolul Ţicleni (ora 13:00) şi Vulturii Fărcăşeşti - Gilortul Cărbuneşti (ora 15:30).

Ambele meciuri din această etapă de la Rovinari, vor fi transmise în direct duminică de televiziunea Accent Tv, singura televiziune care transmite regulat meciuri de fotbal din campionatul judeţean. Primul meci se dispută de la ora obişnuită, 13:00, între formaţia locală Jiul Rovinari şi Petrolul Ţicleni, fiind un derby mai mic între ocupantele locurilor 5 şi 6 din campionatul judeţean, formaţii despărţite de doar două puncte. Gazdele de la Jiul au de apărat o invincibilitate de 14 etape dar nici oaspeţii nu au avut un sezon rău, Petrolul Ţicleni fiind una dintre formaţiile cu cele mai bune loturi în acest sezon.

Adevăratul derby al etapei se dispută însă de la ora 15:30, tot pe Stadionul Tineretului din Rovinari, între a doua clasată, Vulturii Fărcăşeşti şi liderul campionatului, Gilortul Târgu Cărbuneşti. Cum cele două echipe sunt despărţite doar de un punct în clasament, meciul se anunţă foarte interesant. Cei de la Gilortul numesc acest joc ca fiind de „Totul sau nimic!”, pentru că practic partida dintre Vulturii Fărcășești și Gilortul Târgu Cărbunești, poate decide campioana județului, fiind greu de crezut că cele două echipe vor mai face paşi greşiţi în meciurile care vor urma. „Victoria oricăreia dintre grupări este capitală, pe când egalul ar detona finalul de campionat, distanța dintre primele 4 combatante comprimându-se la singur punct”, mai spun cei de la Gilortul pe pagina oficială. Disputa dintre cele două formații suscită un interes deosebit și cu siguranță stadionul din Rovinari va fi luat cu asalt de sute de iubitorii ai fotbalului.

De cealaltă parte Vulturii din Fărcășești sunt tot mai hotărâți și anunță de pe afiș că vor lupta până la capăt, mai ales la acest meci pe care îl numesc cel mai important al campionatului. Brigada care va arbitra partida este formată din arbitrii: Ion-Daniel Vîlceanu, la centru, Alexandru Neagu și Alexandra Bălţoi, arbitrii asistenți, observator delegat de AJF Gorj fiind Alexandru Asan.

Galerie foto



Vizualizări: 1,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: