Gorjeanaca Andreea Pîşcu, record la maraton

Gorjeanca Andreea Pîșcu a câștigat maratonul la EcoRun Moieciu 2019. Andreea a alergat 03:51:22, stabilind un nou record al competiției. A fost o întrecere tare cu Denisa Dragomir care a terminat in 03:51:51. A treia clasata a fost Natalia Zbirnea, iar in top 4 a incheiat suedeza Lena Trillelv.

Gorjeanca Andreea Pîșcu a reuşit o victorie importantă la maraton la EcoRun Moieciu 2019. Sportiva care a crescut la CS Pandurii şi care acum aleargă pentru clubul CSS Bacău a alergat maratonul de la Moeciu cu timpul de 03:51:22, stabilind un nou frecord după vechiul record de 4 ore 7 minute care aparţinea atletei Ingrid Mutter.

Andreea are 22 de ani şi este antrenată la CSS Bacău de Cristina Alexe. Dar ea s-a născut în Gorj şi s-a pregătit la CS Pandurii, proba ei favorită fiind semimaratonul. „Nu m-am gândit că o să bat recordul probei. Mă simt foarte bine, mai ales că este a doua cursă de Maraton montan. A fost un traseu destul de greu, dar au fost porţiuni tehnice, dar şi alergabile. A fost un concurs foarte bine organizat şi bine marcat. Le mulţumesc organizatorilor pentru această invitaţie la acest concurs minunat. Am toată susţinerea clubului CSS Bacău, al antrenoarei Cristina Alexe şi al colegilor, care tot timpul m-au susţinut şi mi-au dat ăncredere”, a spus Andreea Pîșcu după acest maraton.

Andreea Pîșcu face parte din echipa României pentru Campionatul Mondial de Ultramaraton şi are un program de pregătire intens în această perioadă.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: