Bogoi: Au lipsit şuturile pe poartă, trebuia să avem agresivitate în atac

Antrenorul Adrian Bogoi nu mai găseşte soluţii să facă Pandurii să mai şi câştige pe teren propriu. Până acum gorjenii s-au impus în acest an doar în faţa echipelor clasate pe ultimele două poziţii, Dacia Brăila şi CS Baloteşti, ambele deja retrogradate matematic în acest moment.

Antrenorul pandurilor  a apreciat, după meciul cu Luceafărul Oradea, că echipa sa a irosit şanse mari de a marca, mai ales pe final de meci când putea lua cele trei puncte. Adrian Bogoi speră totuşi ca punctul luat în meciul cu Luceafărul să ajute echipa sa la fel ca sezonul trecut: „Ne-am fi dorit toate cele trei puncte, dar meciul a fost unul echilibrat. Din păcate am avut o șansă foarte mare la finalul jocului, singur cu portarul în ultima fază și luam cele trei puncte. Dar sperăm ca acest punct să ne ajute, să ne ajute la fel cum și anul trecut un punct luat cu Luceafărul Oradea s-a contabilizat la sfârşitul campionatului şi ne-a ajutat să rămânem în Liga 2”.

Chiar dacă spune că meciul a fost echilibrat, Bogoi crede că atacul este compartimentul care a lăsat de dorit la acest meci: „Sunt multe lucruri de discutat despre ceea ce ne-a lipsit să câștigăm. Au lipsit şuturile pe poartă, trebuia să avem un pic de agresivitate în atac, pe care la acest meci nu am avut-o. Atacanţii noştri ar fi trebuit să fie mai mult în joc, să aibă și prospețimea necesară și agresivitatea să fie în joc și să înscrie, le-a lipsit agresivitatea dar sperăm ca meciurile viitoare să o facă. Ne-am fi dorit cele trei puncte, dar am avut șanse și nu am înscris, mai ales la sfârşitul jocului, singur cu portarul la ultima fază, dar nu a putut marca”.

De cealaltă parte antrenorul orădenilor, Cristian Lupuţ  s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale care a avut de asemenea ocazii de a marca, dar două accidentări au scos din ritm echipa: „Consider că am făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză şi am continuat până în minutul 70-75. Am avut câteva ocazii foarte mari de a înscrie, dar, în acelaşi timp, pe finalul jocului, am cedat iniţiativa. Accidentările lui Ciul şi Prejmerean ne-au scos puţin din ritm şi am suferit. După aspectul jocului şi după ocazii poate meritam mai mult. Consider că noi am fost echipa care a avut posesia, care a controlat jocul, dar aşa este la fotbal”.

În ceea ce priveşte lupta  de la retrogradare şi  Lupuţ este de părere că nu e încă încheiată: „De la locurile 8-9 în jos, fiecare echipă poate retrograda matematic, sper ca noi să rămânem în Liga a 2-a. Am făcut un pas mare spre salvare cu acest punct, trebuie să rămânem concentraţi”.

Orădenii sunt neînvinşi de cinci etape şi dintre echipele aflate acum sub deasupra liniei par a fi formaţia cea mai în formă pentru a spera să rămână în Liga 2.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: