Candidatul PMP la Primăria Teleşti vine din Germania

Partidul Mişcarea Populară, filiala Gorj, şi-a lansat candidatul la alegerile parţiale de la Teleşti, din 5 noiembrie. Gheorghe Mogoşanu munceşte de peste 20 de ani în Germania, însă acum este hotărât să revină în comuna natală şi să le arate oamenilor cum ar trebui să fie o localitate europeană.

Patru candidaţi s-au înscris până în prezent în cursa pentru câştigarea Primăriei Teleşti. PMP Gorj şi-a anunţat drept candidat un teleştean care a trăit peste 20 de ani în Germania. Bărbatul spune că îşi cunoaşte contracandidaţii şi că niciunul nu este de speriat. „M-a îndemnat să candidez la Teleşti experienţa mea, pentru că lucrez de mai bine de 20 de ani în Germania şi ştiu cum ar trebui să arate o localitate europeană. Am intrat în această luptă şi voi merge până la capăt. Dacă era fostul primar Bîldea în luptă, poate nu se punea problema că nu câştigă, dar aşa, nu-mi fac probleme”, a declarat Gheorghe Mogoşanu, candidatul PMP la Teleşti. Bărbatul şi-a stabilit deja şi o serie de priorităţi în cazul în care va câştiga bătălia. „În primul rând mă interesează să termin cu infrastructura comunei Teleşti, canalizarea, să aduc investitori pentru crearea de locuri de muncă, iar copiii săraci de la clasele I-VIII să primească haine şi rechizite pentru a reduce abandonul şcolar”, a declarat Gheorghe Mogoşanu.

Despre candidatul PSD, preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, spune că cetăţenii ar face o mare greşeală dacă l-ar alege pentru că şi el este investigat în prezent de Agenţia Naţională de Integritate, tot pentru incompatibilitate, ca fostul primar Romulus Bîldea. „După câte am înţeles, şi actualul viceprimar este într-un dosar în lucru la ANI pentru o incompatibilitate referitoare la faptul că a fost şi viceprimar şi a fost şi consilierul primarului. Dacă într-adevăr este într-un dosar în lucru la ANI, părerea mea este că alegătorii din Teleşti ar face o mare greşeală să-l aleagă”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.

În cursă s-au mai înscris Cristian Mischie (ALDE), Ion Mischie (PSD) şi Gheorghe Croicu (PNL).

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: