Adversar comod pentru ACS Viitorul, nici o victorie în 2021

ACS Viitorul Târgu Jiu are un meci mai uşor în etapa a 19-a, cu una din echipele aflate în lupta pentru a evita retrogradarea. Ripensia Timişoara nu mai are speranţe în lupta pentru calificarea în play-off, iar în acest an au reuşit doar egaluri.

Antrenorul gazdelor, Cosmin Petruescu, nu se așteaptă la un meci accesibil, împotriva singurei echipe din Liga 2 calificate în semifinalele Cupei României. ”Mâine, cred eu că este un joc deschis oricărui rezultat. Se întâlnesc două echipe preocupate de joc, preocupate de posesie. Îl cunosc foarte bine pe Flavius. Un antrenor cu experiență. A antrenat o perioadă bună și la nivelul Ligii 1 și sunt convins că vor încerca să facă tot posibilul pentru a-și adjudeca toate cele trei puncte, la fel cum vom face și noi. Știm valoarea adversarului, știm calitățile lor, punctele lor forte, o echipă care a avut rezultate bune în deplasare. Dar avem și noi atuurile noastre, calitățile noastre”, a spus vineri Cosmin Petruescu.

În precedentele trei jocuri oficiale din 2021 Ripensia a întâlnit numai adversar aflați în lupta pentru play-off: Rapid (2-2, deplasare), FK Csikszereda (1-1, acasă) și Dunărea Călărași (2-2, deplasare). ”Viitorul chiar dacă a avut un început de an puțin mai ezitant din punct de vedere al rezultatelor, ca joc, în toate partidele disputate până acum în 2021, au avut un joc consistent, chiar dacă au pierdut acasă cu Universitatea Cluj în campionat și la Farul. Ulterior și-au revenit din punct de vedere al rezultatelor și au reușit două victorii consecutive”, a mai spus Petruescu pentru liga2.ro.

În 2021, ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat meciuri cu Gaz Metan Mediaș (cupă, 1-0, acasă), U Cluj (1-2, acasă), Farul, (0-1, deplasare), U Cluj (în cupă, 3-1, deplasare) și CSM Reșița (2-1, acasă).

Cu 28 de puncte, echipa lui Stoican e pe locul 8 în acest moment iar Ripensia e pe locul 16, cu 18 puncte. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, pe stadionul Electrica, în cadrul etapei a 19-a a Ligii 2.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: